Depozit frigorific
   calibra

calibra
Parteneri

          Prin relatii de incredere si respect cu furnizorii si clientii sai, Calibra a reusit sa dezvolte piete, sa furnizeze o gama variata de produse adaptate cerintelor pietei romanesti, astfel incat a  asigurat atat evolutia companiei cat si a partenerilor acesteia.

          Furnizori

          Calibra desfasoara o selectie atenta a furnizorilor sai astfel incat gama de produse aleasa pentru distributie si conformitatea produselor cu normele de calitate sa fie intocmai cu cerintele clientilor sai si ale legislatiei nationale si europene in vigoare.

          Compania detine resurse specializate pentru identificarea nevoilor clientilor si consumatorilor si pentru anticiparea schimbarilor ce intervin in piata , reusind astfel sa raspunda intotdeauna cerintelor acestora.

          Clienti

          Am reusit sa desfasuram bune relatii de colaborare cu peste 800 de clienti din 9 judete din vestul si centrul tarii : Hunedoara, Alba, Timis, Arad, Caras-Severin, Cluj, Sibiu, Gorj, Mehedinti, numarul acestora si aria de acoperire a serviciilor de logistica si distributie fiind in continua crestere.